Het profiel van Heidi van der Panne-Dirks

Heidi van der Panne-Dirks

Orthopedagoog-Generalist (BIG)

Supervisor NVO/ NIP/ CGT /EMDR

Contactgegevens

Psychologiepraktijk Zinderend

Mercuriusweg 37

2516AW

Den Haag

06-10488013

Doelgroep

4 tot en met 8 jaar, 8 tot en met 12 jaar, 12 tot en met 18 jaar, Jongvolwassen 18 tot en met 23 jaar

Over Heidi van der Panne-Dirks

Ieder mens is uniek. En iedereen verdient het om zichzelf te zijn. Psychologiepraktijk Zinderend is een praktijk voor groei en ontwikkeling voor kind, jeugd en volwassenen (met een verstandelijke beperking). Via mijn praktijk bied ik psychologische / orthopedagogische hulpverlening en coaching op het gebied van sociaal-emotionele, gedragsmatige en psychosomatischeklachten of ontwikkelingsvraagstukken. De behandeling wordt afgestemd op de persoonlijke klachten en behoeften van uw kind, leerling of cliënt. Met een “sprankeling” gaan we samen aan de slag. Hierbij staan een gevoel van vertrouwen, rust en tijd nemen voorop.
Vanzelfsprekend worden ouders/verzorgers en andere belangrijke betrokkenen bij de behandeling of het coachingstraject betrokken.

Problematiek

Aandacht- en concentratieproblemen, AD(H)D, Angstproblemen, Autisme, Dwangproblemen, Gedragsproblemen, Genderproblematiek, Hechtingsproblemen, Hoogbegaafdheid, Problemen in de persoonlijkheidsontwikkeling, Schoolverzuim, Slaapproblemen, Sociaal-emotionele problemen, Stemmingsproblemen, Studie- en leerproblemen (dyslexie en dyscalculie), Trauma, (Licht) verstandelijke beperking, Zelfbeeld

Therapievormen

Cognitieve Gedragstherapie, EMDR, Mindfulness, Oplossingsgerichte therapie, Ouderbegeleiding