Het profiel van Machteld Meijer

Machteld Meijer

Psychotherapeut Kind en Jeugd (BIG)

EMDR-therapeut, GZ Psycholoog (BIG)

Contactgegevens

Scope psychotherapie

Bezuidenhoutseweg 1

2594AB

Den Haag

070-3477517

Doelgroep

4 tot en met 8 jaar, 8 tot en met 12 jaar, 12 tot en met 18 jaar, Jongvolwassen 18 tot en met 23 jaar

Over Machteld Meijer

Scope biedt psychotherapie voor baby’s, (jonge) kinderen, jongeren en hun ouders en voor volwassenen.
Op een effectieve manier helpen we om problemen op te lossen dan wel te verminderen. We staan voor kwaliteit, een persoonlijke benadering en we werken op een open en duidelijke manier.
Specialismen van M. Meijer zijn klachten van trauma, hechtings- en persoonlijkheidsproblematiek. Scope is een kostenmaatschap van P. Wullems, M. van Etten en M. Meijer. We werken geregeld samen met een jeugdarts en een systeemtherapeut.

De praktijk is niet geschikt voor mensen met dementie, psychosen of ernstige alcohol- of drugsverslaving. Ook niet voor mensen die regelmatig in crisis raken en voor mensen die zorg nodig hebben buiten de reguliere uren.

Deze behandelaar/praktijk heeft een contract met Kracht waardoor de behandeling in aanmerking komt voor vergoede zorg indien het adres van uw kind/jongere in het postcodegebied valt van Kracht.

Problematiek

Aandacht- en concentratieproblemen, Angstproblemen, Dwangproblemen, Gedragsproblemen, Genderproblematiek, Gezinsproblemen/ echtscheiding, Hechtingsproblemen, Hoogbegaafdheid, Problemen in de persoonlijkheidsontwikkeling, Psychosomatische problemen, Slaapproblemen, Sociaal-emotionele problemen, Stemmingsproblemen, Trauma, Zelfbeeld

Therapievormen

Cognitieve Gedragstherapie, E-Health, Ouderbegeleiding, Schematherapie, Speltherapie, Systeemtherapie