Het profiel van Peter Wullems

Peter Wullems

Klinisch psycholoog (BIG)

GZ Psycholoog (BIG), IMH-specialist, Psychotherapeut Kind en Jeugd (BIG), Supervisor NVO/ NIP/ CGT /EMDR

Contactgegevens

Scope Psychotherapie

Bezuidenhoutseweg 1

2594AB

Den Haag

070-3477517

Doelgroep

0 tot en met 4 jaar, 4 tot en met 8 jaar, 8 tot en met 12 jaar, 12 tot en met 18 jaar, Jongvolwassen 18 tot en met 23 jaar

Over Peter Wullems

Scope biedt psychotherapie voor baby’s, (jonge) kinderen, jongeren en hun ouders en voor volwassenen. Op een effectieve manier helpen we om problemen op te lossen dan wel te verminderen. We staan voor kwaliteit, een persoonlijke benadering en we werken op een open en duidelijke manier.

We behandelen sociale, emotionele, gedrags- en ontwikkelingsproblematiek, waaronder: depressieve klachten, angstproblemen, traumagerelateerde klachten, persoonlijkheidsproblematiek, hechtingsproblemen, aandacht- en concentratieproblemen, contact- en communicatieproblemen, gedragsproblemen, complexe rouw, onbegrepen lichamelijke klachten.

Deze behandelaar/praktijk heeft een contract met Kracht waardoor de behandeling in aanmerking komt voor vergoede zorg indien het adres van uw kind/jongere in het postcodegebied valt van Kracht.

Problematiek

Aandacht- en concentratieproblemen, AD(H)D, Angstproblemen, Autisme, Dwangproblemen, Eetproblemen, Genderproblematiek, Gezinsproblemen/ echtscheiding, Hechtingsproblemen, Hoogbegaafdheid, Problemen in de persoonlijkheidsontwikkeling, Psychosomatische problemen, Schoolverzuim, Slaapproblemen, Sociaal-emotionele problemen, Stemmingsproblemen, Trauma, Zelfbeeld, Zindelijkheidsproblemen

Therapievormen

Cognitieve Gedragstherapie, E-Health, EMDR, Ouderbegeleiding, Speltherapie, Systeemtherapie